CRYING

Hi everyone..why my baby keep crying mase nak poopooo..b4 this dia bf but now i selang seli bf dgn susu formula..its sbb sembelit or what..but the poopoo x keras..any suggestion good susu formula now i using KARIHOME..then mcm mna nak tahu yg susu tu serasi dgn our baby..nak biasakan baby sbb dah nak start keje..she 2 and half month now..thanks in advance ???

7 Balas

Kadang sebab susu badan juga , apa yang ibu makan kena tengok balik . Anak saya hari tu 8 hari tak berak , bila check balik saya ada ambil ubat resdung , ubat tu boleh untuk bf tapi maybe baby tak ngam , lepas saya dah stop beberapa hari elok baby berak semula .