Still in truma or overthinking ?

Every morning or lepas bagun dari tidur mesti rasa macam nak kencing dan takut nak pergi tandas. Sbb pernah gugur dulu ? skg ni pregnant 5 bulan 1 minggu, tapi almost everyday akan rasa takut benda yg sama berlaku. Macam mana nak rasa hilang takut ni eh ? ?

11 Balas

Klau sis slalu stress pon xelok tok baby lam perot...cuba untk pk bnde2 yg menyenangkan hti sis, leps tu brdoa byk2 smoga Allah lindungi ank sis tu...insha Allah tk ap2 😊