first time macam ini

normal ke rasa nak kencing but bila pergi tandas kencing sikit je mcm tak kencing also sakit kat bawah itu . takut ada problem or kena infection #firstmom #SeriusTanya

1 Balas

pregnant brp weeks sis, kencing sikitt tu puas xrse? maybe sis kena kencing kotor, bykkan minum air suam ye sis, klau msih sama lagi, pergi klinik rujuk doc, nnti dia bg air garam 🙏 sy puas dh kena kencing kotor time pregnant ni, jgn risau mmg preggy mom senang kena penyakit tu 😅

6mo ago

yups maybe kencing kotor tu sis .. kalau berlarutan lama gi klinik taw, doc akan bg air garam tu, n mmg lega kencing lepas minum tu .. 🤭 take care! 🤍