apa kata anda?

Esok sabtu appointment scan . 2 minggu lepas scan nampak gumpal darah je,doctor xsahkan Pon lagi preggy atau tidak..die cume cakap insyaallah Ada rezeki awk..sebab 3 tahun lebih kawen first time test upt double line..risau esok result Nye...saya hamil atau tidak..tapi sllu juga pening2 Dan rasa nak tido je..

6 Balas

Fikir yang baik baik & doa yang baik baik. InsyaAllah 🤗 Saya pun dulu takut jugak bila scan tak nampak, tapi fikir yang positif, bila next appointment scan, nampak kantung kecik siap heartbeat.

In shaa Allah ade rezeki awak. Same situasi 3 tahun lbh br 1st first time double line.. hehe. Semoga dipermudahkan awak.

In shaa Allah lepas waktu asar hari Jumaat ni, banyak-banyakkan lah doa ya sis

Hamil la tu. Tumpang gembira utk awak.. Semoga ada rezeki awak..

5y ago

Sama2.. Jaga diri..

In Shaa Allah .. doa yg baik baik jer

Mg d pmudahkn segalanya..aamiin