2 YEARS ++ TTC

2 years ttc. Mnggu lepas test , first time dpt double line. Allah je tahu betapa happynya masa tu🥰 banyak kali test upt sebab happy nampak double line. Tapi Allah bagi rasa skejap je pregnant, 2-3 hari lepas tahu pregnant terus bleeding. Awal2 sikit je, lama2 makin banyak & berketul. Upt pun makin pudar & last jdi negative. Dah gugur. Allah, luluh hati 😔 Lama tunggu saat ni😞 sedih stress semua ada. Tapi sy redha😢 Doakan saya & suami ada rezeki zuriat lagi secepatnya lepas ni😭🤲🏻 Aamiin.

2 Balas

amin..tuhan pasti beri rezeki zuriat lg tuk sis dan suami🙏 sy pn ttc 6 thn..pastu dpt tahu preg 1st baby..tp tak lama tu gugur pastu ttc 2 thn skrg tuhan beri rasa nikmat tu lagi..harap2 kali ne semua baik2 sja..jangan stress..fikiran relax pn faktor senang lekat jg sis dan jgn lupa teruskan makan folic asid🥰

InshaAllah. Sy pun 3years ttc with 2x misscarriage. Stay positive ya, semuanya ada hikmah