ada tak yang upt double line samar tapi ada keluar darah 2-3 hari je

ada tak ibu2 yang tak datang period setahun lebih,one day bila cek upt double line samar,tapi esok tu bangun pagi tengok ada darah?darah keluar dalam 2-3 hari macamtu.tak heavy

3 Balas

cek doc segera https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat

2y ago

dah join grop due 2022.. tq

Mcm sy,nikah 17/2/22,10 hari lepas tu priod tp x heavy,mcm spotting ja dalam 3/4 hari mcm tu,bln 4 cek upt,positif dah 5w..

better cek doktor pengesahan hamil.

2y ago

ok sis tq.start smlm smpai ke skrg mmg dah clear.