Second baby

After je bt UPT kecewa jgk la sbb satu line je. Mmg TTC sbb anak sulung dh masuk 3 tahun. bila bangun esok nye tu nak buang la test UPT tu tgok2 double line. Happy sgt. Tpi bila baca pasal chemical pregnancy tu mcm risau pulak tiba2 sedangkan dah rasa dh alahan pregnant tu sama mcm first pregnancy. Datang perasaan tu sebab double line tu tk pekat sgt. Tapi kalau check pregnancy dah almost 5w. What should i do 😭😭😭 #bantusharing #pregnancy #ingintahu #seconbaby

2 Balas

Sy pun sekarang mcm tu. Guna yg test pen pink murah tu lama baru nmpk line satu lagi. Sebelum ni memang jelas -ve. Sekarang ni pun sy konpius pregnant ke x. Hari2 cek upt, guna yg ada jual dkt 7e tu pun sama. Samar2 line satu lagi, lama lepas 5 minit bru nmpk terang sikit. Nak kena tunggu 2 minggu lagi bru g klinik. Risau sebab sebelum ni pernah beranak baby pramatang.

kalau lama baru naik, boleh jd evaporation line.. cuba beli UPT dekat guardian watson, tak payah yg mahal2 pun, kalau sekejap je naik, insyaAllah ada rezeki.. jangan stress2 k..