air kepala

Esok masuk 15week boleh ke minum air kelapa ??

8 Balas

sya minum air kelapa udang masa mengandung 8week mcm tu .. kerap la juga. sbb sy xtau bole ka x bole main minum jak 😅tapi xda apa² masalah..tapi sya minum air kelapa udang la.. kelapa yg oren² warna nya tu.. hihi.. skrg sy 37week dah.. 😇

5y ago

yee sis..ada insta. fb n rancangan tv pun sya ada follow dia hihi..

Ramai yang cakap air kelapa tak elok minum. Orang tua saya lagi galakkan saya minum. Haritu saya minum setengah alhamdulilah ok. Sekarang baru 7weeks

Saya tak berani nak cakap boleh atau tak. Sebab kalau ikut nasihat2 orang, ramai yang kata tak boleh minum selagi belum masuk 3rd trimester.

air kepala tak blh sis . tp air kelapa boleh 🤣 sy minum dr awal pregnnt smpai skrg 23week .baby okey je

5y ago

haha ikutkan air kelapa tak de apa2 effect utk keguguran tp lebih kpd kesihatan . nnti baby cantik bersih je

Sy minum dr awl pregnant lg.. Skrg dh 4 bln.. Alhamdulillah ok

5y ago

Mak sy ckp bgs.. Cuci air kencing.. Tmbh2 bila kita nk g kk lg bgs minum..

ikut kekuatan kot sis. saya minum ada juga turun darah,

Dr. Imelda ckp xda mslh mnum air kelapa msa mengandung

seelohnya 3tri baru minum..