minum air kelapa

esok lusa saya kena minum air gula , harini saya minum air kelapa muda original sebab nak minum sangat plus dahaga . ade effect pape tak takut sangkut #seriusnanya #firstbaby #firstmom

2 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

sy minum je sehari sebelom minum air gula awak. alhamdulillah, bila result keluar xsgkut pon. gula yg detect dlm bdn kita bukan apa yg kita baru nak kawal sehari seblom kita kena minum air gula. dia akan detect gula yg ada dlm badan kita. mean kalau nak kawal gula kena [email protected] sebelom tu kena control dh.

Baca lagi

air kelapa tanpa gula takde apa effect pun