Hai nk bertnya

Esk dah 39 minggu.. Baby masih seronok dlm perut.. Xmau keluar lagi.. Tiada tanda lagi.. Tp kat bahagian ari2 tu rasa sakit nak jalan.. Pastu dia mai sengal kat ari2 tu dlm 10-20 saat... Xkonsisten.. Lama2 hilang dan okey... Risau nya lahaiii.. Ank2 lain 37 38w dh bersalin.. Klini lambat plk.. Risau bby mkn membesar.. Tgk perut pun takut ni.. Hehe.. Ank lain xsmpai 3kg lahir... Ada tipsss keee nak cepat2 bersalin... Nmpk sgt mama is xsabar..

1 Balas

Buat senaman orang kata. Regangan. Squat, duduk kupu2, jalan itik. Walaupun ini anak ketiga atau empat Puan, tetap nervous kan. Semoga dipermudahkan urusan selalu 🤲🏻😊

2y ago

Aah.. Nervous jgk sis.. Stiap ank lain2 tndanya... Apa yg sis cadang tu hari2 dh sy buat.. Hihi.. Tp ttp sama.. Nanas pun sy dh mkn.. Xde apa2 jgk.. Hahaha.. Xsmpai masa lg bby nk kluar ni...