Seronok dlm perut

Hi mommys , ade tips tak nak cepat bersalin ? Hari ni dh masuk 38w day1 tapi baby masih seronok duduk dlm perut mmy dia ? tak tau la nk buat mcm mne lagi supaya cpat bersalin .. sakit dh kerap , cuma tanda turun tu tak ada lagi ?

2 Balas

Banyakkan conversation dengan baby mommy. And then banyakkan berjalan and light exercise. Saya pun menunggu jugak baby keluar last time. Akhirnya keluar ngam ngam 39 weeks. 😂

5y ago

You're welcome mommy. Good luck!

Saya bersalin 38 weeks 2 days, malam sebelum bersalin saya tawaf ikea sampai penat

5y ago

Penat dh tawaf sana sini 😅 tp bby still x nk bgi kerjasama 😂😂