Sakit pinggang minggu 37

Sakit pinggang lps tu rasa mcm pergi ke perut sakit nye. Rasa sakit pinggang tu mcm kene elektrik. Perut pun mcm memulas je kat ats. Tp baby gerak pula. Nk mengeras tu tk juga. Lgi dia mengeliat dlm perut ada la. Tanda dh nk bersalin tu dekat sgt dh ke? #1stbabby #bantusharing #advicepls #mommybuntu

2 Balas

Kalau contraction selang 20-15-10 minit skli tu tnda contraction betul, tapi kalau tak mungkin sbb letih atau bergerak byk akan rasa sakit2 Rehatkan dri dulu

Kalau kerap sgt sakit pergi ke hospital , sya pun bersalin 38minggu tak turun tnda , cuma sakit kerap

2y ago

Sis... Boleh bgitahu tak.. Sakit kerap mcm mna?? Sy sakit mcm nk berak... Dh smnggu mcm ni.. Tp xberank.. Pinggan rasa mcm nk sengugut mcm tu. Hrmmm