EO lavender YL boleh diffuse masa preg?

EO lavender YL boleh di diffuse ke masa preg? Ada side effect apa2 tak?

EO lavender YL boleh diffuse masa preg?
1 Balas

Ni isu sensitif dan byk kontroversi ni. Ikut skrg, ramai doktor tk galakkan diffuse apa apa essential oil (tk kisah brand) utk preggy moms (katanya boleh affect baby kt dlm jgk) dan tk blh diffuse klu ada budak kecik sbb blh ganggu hormon. Tp agent akan terus ckp produk YL ni lain dr yg lain, diffuse tkde masalah la mmg dijamin sesuai dgn budak apa semua. Apa kata mintak pendapat doktor? Sbb pandangan bercampur baur skrg ni susah jgk. Mcm sy tk guna EO sbb sy selalu sakit kepala klu ada bau wangian berterusan mcm klu guna diffuser ni.

3y ago

Ooo okay2 baik. Thank you