Cara betul ke?

Hi just nak share/ask, saya 2 hari lepas muntah mual teruk sebab angin, makan tak jaga. Semalam malam saya pergi brisk walk 4km sebab baring tak buat pape jadi loya. Alhamdulillah okay walaupun terasa mual sikit boleh control. Before tidur saya pasang YL EO lavender dengan mint, ada google elok utk nausea/vomit. Alhamdulillah tidur lena bangun pun takde morning sickness. Tapi bila tak rasa apape ni macam pelik pula okay ke tak baby 😵‍💫 method saya boleh pakai ke atau bahaya utk pregnancy #firsttimemom #9w

1 Balas

Ikutkan 1st trimester elakkan berjalan atau berdiri terlalu lama. Tp setiap org ketahanan masing² x sama. Moga² semuanya baik² saja utk sis

10mo ago

Ooo tu la tak nak biasakan macamtu dah. Amin thank you sis 🫶🏻