Pedih ulu hati dan kembung

Makan 3 kali sehari. Simptom mcm gastrik tu. Blh mkn gaviscon, eno dan pakai minyak yu yee di perut? Jika sakit kepala, blh mkn panadol & sapu minyak cap kapak/eo yl? Sy 5w3d..terima kasih bantu sy kawan2 #firstbaby #gastrik #sakitkepala

1 Balas

Perut elakkan sapu pape minyak angin sis. Pengambilan ubat better mintak saranan dari doc lagi selamat. Sebab sis masih first trimester. Risau.

7mo ago

terima kasih sis, doc pun advice jgn sapu minyak panas kat perut, klu ada angin blh makan gaviscon