Betul ke boleh terus hilang ya?

Eh alamak~ Betul ke ni ya? Dulu memula waktu anak dara selalu ada masalah senggugut, tiba-tiba lepas kahwin magicnya! Mana pergi senggugut kan? Siapa pernah macam ni eh?🤔

Betul ke boleh terus hilang ya?
10 Balas

ada org kata blh ilang..tp sy smpai ank dh umo 2 tahun setengah masih mengalami nye setiap bulan😅adakah sbb bersalin czer shj akn mengalaminya dan xkn ilang ek..hee😅✌🏻

lps kwen masih ada senggugut...Tp slps melahirkn ank pertama senggugut tu terus hilang entah kemana...Sampailh skrg dh xda lg.

Saya kena sengugut kalau makan tak jaga dan dah lama x senam. Jarang sangat kena sengugut sejak baligh hingga lh berkahwin

hilang dan priod2 skli juga hilang..kdg2 smpi 3bulan xpriod...😓

tak pun.. sy lepas kawin pun masih senggugut teruk kdg. 😅

Kurang jgalh, dlu smpai menanggis klau sengugut smpai,

tak pernah rasa senggugut. huhu

tak pun ikut bdn memasing Kut .

Tak pun 🤣

entah la