Anda lebih kepada tabiat yang mana satu ya?

Selamat pagi bulan baru semua 🌈🌞 Eh tiba-tiba dah nak menghampiri penghujung tahun dah kan kita😌 Sedar tak tabiat anda macam mana ya? Yang kiri ke kanan tu? 😏

Anda lebih kepada tabiat yang mana satu ya?
60 Balas

B. Bangun Pagi, tp badan masih rasa lesu2 je wlaupun tak bt keje rumah sgt, siang tido juga bbrp jam mcm tu dr 1.30pm-3.30pm, malam tidur mcm biasa dan bgun seawal 5.30am 😅ade yg sama ke dgn waktu tidur dan bgun sy ?

A..kalau suami ada tdr dlm pukul 1 or 2..klau suami xada tdr pukul 4 or 5 kdg smpai subuh bru tdr...dk layan ke cerita korea dlm viu..🤣🤣 mlm je boleh lyn cerita...sbb ank tdr..siang2 tak boleh pdg dk lyn ank jh siang2 gk..

B. sjk msuk 8 buln lbih,sy brubahhh.. nk nmpk lebih tegas dr sblm ni. Bgun pgi sbb sy xnk mthri tinggi bru bgun

A berjaga malam. pagi pun bangun jugak pastu tdo kejap2 siang hari🤭

since ada baby ni dah jd dua2 dah😂

A dan B.. 😂✌🏻

A berjaga malam..

a) herjaga malam

A. berjaga malam

A. Berjaga malam