Alamak perlu ke?

Eh ada kata sebelum kandungan 7bulan lebih tak boleh beli baju baby, perlu beli semasa kandung dah 7bulan pastu perlu buat doa selamat like kenduri macam tu. Perlu ke? Saya konpius lagi lagi anak pertama.

39 Balas

sy barang baby dah start beli pelan² masa 3bln sbb nnt perut dah besar susah dah nk jln cari barang baby plus kita x tau ekonomi kita d masa dpn mcm mna & nk beli semua masa dah perut besar mmg sakit bukn jer sakit bdn tp sakit duit skali 😁