Alamak perlu ke?

Eh ada kata sebelum kandungan 7bulan lebih tak boleh beli baju baby, perlu beli semasa kandung dah 7bulan pastu perlu buat doa selamat like kenduri macam tu. Perlu ke? Saya konpius lagi lagi anak pertama.

39 Balas

sye pun belii je sis .. mls nak dgr ape org ckp .. sbb mulut dan pendapat acah2 thu ni mmg smpi Akhir hidup pun di beri pendapat lg .. huhu .. so sis beli je brang yg sis mmpu .. sbb klau nak beli skali gusss makk datukk terasa sgtt duit nye sis .. sye start dri 4 bulan da beli skit2 .. smpi skrg ..