Alamak perlu ke?

Eh ada kata sebelum kandungan 7bulan lebih tak boleh beli baju baby, perlu beli semasa kandung dah 7bulan pastu perlu buat doa selamat like kenduri macam tu. Perlu ke? Saya konpius lagi lagi anak pertama.

39 Balas

Sy xfaham dri mna diorang belajar pasal pantang xboleh beli awal ni😅😅haih laaa org tua zaman skrg smua xboleh 😂😂nasip mak sy xmcm tu😆sy nnt start tau jantina trus shoping la skit2 peduli la mulut org,,duit sy bkn duit dia😂😂😂

2y ago

Kan,,bukan kita guna duit diorang,suka hati kita nk beli bila🤣