Alamak perlu ke?

Eh ada kata sebelum kandungan 7bulan lebih tak boleh beli baju baby, perlu beli semasa kandung dah 7bulan pastu perlu buat doa selamat like kenduri macam tu. Perlu ke? Saya konpius lagi lagi anak pertama.

39 Balas

pengalaman sy dah boleh start beli awal,7 bulan dah ok time nk beli,klu tunggu lg dh sarat mmg sakit kaki sakit pinggang,trpksa beli online je,sy beli online kdg2 lmbt smpi,lpas bersalin bru smpi,jd kena prepare dri awal,kenduri tu terpulang,niat utk doa selamat klu nk buat