Tuka tempat check up

Dulu awal2 bukak buku di klinik swasta . Tp dh 4bulan usia kandungan nie,n lps sy kena admit hosp 1mgu sbb kncg bdrah n doc sah kan ad ketulan darah d buah pinggang kanan,sy nak tuka check up ke kkia . Supaya lebih detail lg, dkt swasta sy rasa mereka cuma buat check up mgkut list sj. Spt,klo haritu appointment utk mnum air gula bmkna skadar itu sj . Xd cek hb,bby dan lain2. Jd sy rasa xlgkap . Mgu dpn sy dh msok 5bln nak g register kkia,agak2 kena mrh x? Sory ayat pjg.

1 Balas

Takla kot.. Pg jer. Nnt bawa buku yg klinik swasta tu sekali.. Klu kene sound pun pekakkan jer tlinga. Jgn lwn. Hehe. Tabahkan hati. Dorg marah sbb care..

5y ago

Wc sis.. 😊