Buka buku pink di KKIA or klinik swasta

Sy belom buka buku pink lg . Tp decide nak g klinik bdekatan ngn ruma . Disitu mmg ad buat pakej utk buka buku n check uo bulanan . Sp ad pngalaman boleh share .

2 Balas

Sy tny dgn misi sblum ni..dy ckp mna2 blh.. Tp klu ank first elok kt kk. Klu nk buat kt swsta jugk..cri kkinik yg btul2 untuk cek ibu mngndung n ada buku pink jugk

dekat mana2 pun blh sis.. kk percume klu swasta dr segi bayaran n mgkin dr segi checkup die... mana2 sis ok blh je buat... sy mmg g kk je...