Dugaan bekerja

Dugaan betul kan bekerja dlm keadaan mengandung. Bru skejap tadi kena tikam blkg. Staf yg sama2 bkerja tiba2 handover kerja pada saya dengan alasan bkn kerja dia sedangkan kerja dia pun saya byk permudahkan supaya senang dia buat. Saya tak berkira sbb saya tahu semua ada kerja masing2. Menangis juga pagi ni. Rasa kecewa sbb hampir 2 tahun bekerja sama. InsyaAllah next year saya resign. Jauh sudut hati ada terselit perasaan jahat utk biarkan kerja saya tergantung so that dia pula trasa beban kerja. Biar dia pula cari saya. Allah bisikan syaitan sungguh. Sorry baby buat awk tertekan. Semoga ibu kuat??

2 Balas

Sabar puan...jgn stress ye...buat setakat yg puan mampu shaja...bahaya bila stress ni, effect kndungan puan...klu x, puan boleh ckp je ngn bos or atasan..

Moga sis kuat n sabar smpai tahun dpn resign. Jaga diri n mkn yg berkhasiat ye