Alhamdulillah

Due period jumaat ni. Tapi pagi sebelum subuh saja check upt guna CBD. Alhamdulillah, result positive ?❤️. Bila masa sesuai untuk saya pergi ke klinik untuk buat kepastian? Sekarang pun boleh or tunggu jugak lepas due period tu?

Alhamdulillah
52 Balas

Alhamdulillah, tahniah sis.. kalau pengalaman saya gi klinik swasta masa 6weeks nak pastikan sma ada kantung baby ker tak.

Boleh je pg terus sis. Sy check pagi, positive, tghari tu terus buat appointment dgn doktor jumpa next month sbb msh awal.

Okey, pakat² p buat buku pink lepas pkp nie yer😂 tahniah untuk diri sendiri jugak, hahahaha!

Tahniah... Sy pg klinik double line mcm tu tp nurse cakap negatif.. sy confius. Positif @ negatif.

5y ago

Alhamdulillah.. jaga diri jga kesihatan.

Alhamdulillah..tahniah sis..pergi check time 6 weeks..boleh scan sekali masa tu..

Lpaskan due period wak.. Lpaskan dlm 2week camtu.. Sbb skrg anggaran dlm 4@5w..

Sis xde tanda apa2 ke? Rasa mual ke, pening ke sebelum check tu

Wowww. Tahniah sgt2. Sy da 6 minggu. Double line still Samar2. Huhuhuhuh

Tahniah sis .. doakan sy preggy .. priod 28 ni .. harap2 preggy jgak ..

Tahniah sis. Kita pun sama dapat 2-3 week.