Upt kabur.. Preggy or tak??

Ikutkan lagi 5hari baru due period.. Tapi tiba2 pening rasa nk pitam.. Tengah masak masa tu.. Terus duduk.. Mlm tu try check upt dapat result mcm nie.. Ingat tggu delay period la nk check semula.. Upt baru order kt shopee.. 😅 Check guna irregular upt ritu.. #ingintahu

Upt kabur.. Preggy or tak??
14 Balas

Boleh jadi, tapi nanti try lagi semula bila lagi 3 hari nak period or tunggu period delay.. Cam sy, 8 hari lagi nak period teringin nak try check sbb dah ada simptom Sebelum2nya.. Dan hari Sebelum test tu, masa kat luar tetiba rasa sakit kepala & nak muntah, hsbd lak sakit kepala sampai rasa nak termuntah.. Tu yg sy terus rasa nak try test.. Alhamdulillah line samar(brand lain) , 3 hari selepas tu sy test guna upt dip n tell.. Alhamdulillah semakin terang.. Pd hari sepatutnya period sy test lagi guna dip n tell irregular.. Alhamdulillah semakin pekat.. Sekarang sy masih dlm pantang,.. Baby baru 32 hari

1y ago

Mudah-mudahan ada rezeki sis..

Kalau saya, saya akan check tiap2 minggu sampai upt betul2 pekat double line. Tapi costing sikit lah sbb nak beli upt kan. Nahh saya kongsikan saya punya result. Doa byk2 semoga ia membesar dgn sihat. Makan makanan sihat and stop doing keje yg berat2. Okay mommieesss? 😉

1y ago

wahhh.. bestnya 😍

Mcm ada tu, nnt try check lagi guna urine yg pertama diwaktu pagi, mudah2an ada rezeki 🥰🤲🏻 Upt brand dip n tell ni memang accurate lah biasanya, sy pun beli yg ni je aritu.

1y ago

Amiiinnnn3x.. baik sis..

InshaAllah ada tu. Nnt cuba check lagi sekali dek. Akak selalu kene mcm ni. Alhamdulillah ade dek😊

1y ago

harap2 pon camtu la.. ok kak 🥰

check lg sis.. sy check hari2 sampai terang.haha. excited kan..pastu baru g klinik sahkan..

ada kmungkinan.... cuba repeat.. n test wktu pg . .. ambil msa air kncing prtama

1y ago

baik sis.. nnti upt sampai saya test lagi..

InshaaAllah ada rezeki dah tu sis.. sebaiknya cek semula lps delay period ya

1y ago

baik sis ❤️

tahniah macam saya dulu pun samar² sekali cek d klinik positif

1y ago

Amiinnnn3x.. Tq sis..

pregnant. cuba pkai clear blue

1y ago

Welcome moga ada rezeki

repeat semula urine awal pg slp.3hari

1y ago

baik sis.. harap ada rezeki kali ni.. amiinnnn..