UPT +VE BEFORE DUE PERIOD

Due period sy esok (25/11/20) tapi pagi tadi (24/11/20) sy cek UPT Clearblue Digital positive. Apa perlu sy buat dulu ya ? Pergi ke klinik swasta untuk confirmation ke? N bila perlu pergi? Ni first time sy. So sy tak tahu nak buat mana dulu😅

UPT +VE BEFORE DUE PERIOD
2 Balas

Kalau sy, sy tunggu due period dulu. Then baru pegi klinik swasta utk kepastian. Btw, tahniah sis.

nk lebih yakin boleh je trs check kat klink swsta. #24Nov20  #TAPSuperMoms