Check upt after lepas due period 2hari

Nak double confirm. Sebab was2, takut fake hope. Tunggu dh trlepas due period try check lg Alhamdulillah tak sampai berapa saat dh naik double line pekat. Sy test tengahari sbb tunggu upt smpai lambat order kat shopee. Moga membesar dgn baik anak ibu..

Check upt after lepas due period 2hari
16 Balas

alhamdullillah , tahniah puan .. senangnya kalau period regular nak cek , macam saya pulak irregular period memang susah setakat delay beberapa hari kalau cek upt memang negative lah jawapnya sebab tuh saya selalu tunggu sebulan dua baru test upt ..

2y ago

yer alhamdullillah puan

thanks awak.. sy belum prgi scan lg, rasa mcm awal 6w nanti baru sy pergi sbb skrg masih 5w.. skrg sy bnyakkan bedrest je Alhamdulillah semua ok, cuma skrg tgah loya je tekak

MasyaAllah seronok tengok orang dapat double line. Tahniah tau sis 🥰 jaga kesihatan, jaga diri & jaga emosi doakan saya juga ya 🫶🏻

2y ago

Alhamdulillah. terima kasih awak, sy doakan awak moga Allah hadirkan zuriat dlm masa yg trdekat ni 🤲 amin

sy lagi 4 hari nk period upt positive samar², sy check sbb breast sakit sngt😅... Alhamdulillah skrg baby dah 18w☺️

2y ago

Tahniah mommy😍😍 kiranya skng awak dh berapa minggu ye? Dah pergi scan tak? Sbb baca awak kata pernah gugur sblm ni kan.. nk tahu doc ada bg ubat tambahan2 apa2 yg lain x? Maaf ye byk tnya sbb sy pun pernah gugur sblm ni dan alhamdulillah skng pregnant semula🥺 semoga kandungan kita baik2🤲🏻

Tahniah sis. Moga bby n ibu sehat sentiasa. Sy pulak dh lewat 2mnggu tp upt 1line sja. Period regular je.

2y ago

thanks awak.. insyaAllah amin, sy doakan awak semoga Allah tiupkan malaikat kecil dlm rahim awak..

Sis sama dgn sy, test lepas 2 hari delay period. Skrg baby sy dah 3bulan ☺️

2y ago

yeke wahh 😍 tahniah mommy jaga kesihatan jgk. sy dah check seminggu sblum period dh nmpk double line tp samar, harini check nak double confirm lg. takut sgt kalau fake hope sbb sblum ni pernah gugur

Tahniah puan..semoga baby membesar sihat🤗, doakan kmi y masih mngu dua garis..🤱

2y ago

Allahumma aamiin.. Semoga dipermudahkan segala urusan sis&direzekikan zuriat yang soleh&solehah.. Allahumma aamiin

Saya pon test 2 hari lepas lambat period. Sekarang dah 3 bulan ☺️

2y ago

Alhamdulillah, tahniah jgk mommy.. take care ya

Alhmdulillah🤲🏽. Tahniah ya Puan☺️

2y ago

Ya sama2☺️

mkn folic asid puan tahiah..jga kesihatan..

2y ago

memang makan sejak gugur bulan januari.. Alhamdulillah, thanks ya