Bila Waktu Sesuai Untuk Check Di Klinik?

Hai semua, saya lewat period 4 hari dah. 3kali kali saya check test pregnant alhamdulillah 2 line.. Biasa lepas check, bila masa sesuai saya nak check di klinik untuk dapatkan kepastian? Nervous pula nak check dekat klinik..

2 Balas

Sy lewat period 5 hr msa buat cek positive tu. Sy tgu 2miggu bru pegi KK utk Dr komfemkn. Actually takot pergi awal sgt n tetiba negative lak d klinik sbb pernah tjadi pd kakak sy. Balik rumah menangis dia pdhal dah bkali2 test +ve drumah. Maybe test kit xsama quality kot.

3y ago

Sama macam saya , saya test 3 kali positive naik double line , sekali check pergi klinik result negative . Sedihhh gila , sekali saya nak puasakan hati saya test guna clear blue positive

Lepas 8w dh boleh g skali utk scan..