air ketuban kurang

due date sy esk 04/01. td sy pergi check up kk jumpa doc. doc ckp air ketuban kurang (10). baby pun berat anggaran dah 3.3kg. jadi dia bg surat refer kena pergi hosp. siapa ada pengalaman air ketuban kurang? biasa kena terus warded atau dia bg balik? sbb sy belum ada tanda sakit nk bersalin kecuali perut je kerap mengeras

4 Balas

Kawan sy air ketuban kurang. Masa tu 37 weeks 5 days. Doc induce suruh beranak cepat. Air ketuban kurang bahaya utk baby.