Air ketuban kurang tinggal 7

Salam , skrg tgh buat check up kat kk . Doc ckp air ketuban tinggal 7 . Doc suruh tunggu sekejep sbb dia nak bincang dgn doc pakar utk pergi ke hosp mungkin dah nak beranak . Masalah nya sy tak ada tanda2 nak bersalin . Apa yg saya kena buat ni ? Kalau pergi hosp apa yg doc akan buat? Sy excited + nervous sgt ni #firstbaby #37week1day

2 Balas

37w dah boleh bersalin dh tu sis. Bahaya lalau air ketuban kurang. Baby boleh lemas. Saya genap 37w baby keluar dh.

5y ago

Allah. Tabah la sis. Semoga dipermudahkan ye

Hehehe tkdk papee pikir yg baik baik. semoga dipermudhkan sis