air ketuban kurang

hai..saya nk tanya cara banyak kn air ketuban sbb td pergi scan doc ckp air ketuban kurang 8.80😭

1 Balas

Banyakkan minum air kosong.. and penah dgar org cakap makan tembikai ke minum air tembikai tah..boleh je kot dua dua.. dulu sy pun paras paras je.. minum air kosong byk Alhamdulillah naik sikit

1y ago

Normal bacaan air ketuban 8-25 x silap sy.. saya dlu minum 2 litre air kosong without miss.. tp hujung2 kehamilan sy 39 weeks, air ketuban Sy drop bacaan 4 mcm tu, terus kena admit hspital, kemungkinan uri Sy tak dapat tampung Sb dh 39 weeks