Air ketuban kurang

tadi petang checkup dokter scan, bgtau air ketuban sy kurang bacaan 7 je. esk sy kena refer pakar, tp dokter kk kata kadang mesin kk tak berapa betul. tapi dia takut dia suruh sy esk jmpe pakar o&g. baby sy berat 2kg 33weeks ok sihat aktif. ada kemungkinan ke bacaan air ketuban sy boleh berubah pada esok hari? mohon pecerahan. risau sangat #pleasehelp #firstmom #firstbaby

4 Balas

alhamdulillah, smlm sy da scan dengan pkar. air ketuban sy bacaan da paras normal 13. terima kasih ibu2 bg tips makan buah tembikai.

ada cakap boleh cuba makan buah tembikai awak. utk byk kan air ketuban

minum byk air putih & bykkan rehat mommy. Insha’Allah dipermudahkan.

bykkan minum air suam