BERSALIN

Due dah lebih 2 hari org cakap sruh bersama suami kalau nk buka jalan tapi nafsu pom takde suami pom xde nafsu sgt jugak sbb dia rasa janggal ada baby dalam perut..banyak bejalan pom dah buat tapi sakit satu badan dapat😭 stress fikir takut kena cucuk ubat..

5 Balas

induce ke x induce ke, bersalin tetap sakit. xyh difikirkn sgt psl tu. janji baby n awk slmt. rehat je byk2. nnt smpi masa sakit contraction tu perlukn byk tenaga. nk push lg perlukn kudrat. sy ckp berdasarkn pengalaman. menyesal penatkn diri berjalan sana sini. lgsg xberehat. wktu push dh kepenatan. alhamdulillah masih normal wlupn vakum n baby dh berak dlm perut.