39 week masih xberanak

Due 28/9 masih santai baby xmo keluar mcm2 buat dah ni,jalan itik,squat,kupu2 ..jalan pusing 1 tasik pusing taman..baby masih sedap dlm perut..siapa sama mcm kita?? Nervous dah ni

10 Balas

due saya semalam.. dan baby masih xnak keluar lagi.. risau 🥲.. contraction palsu pun memang tak rasa sampai ke harini .. 27.9 kena serah diri dah.. mcm2 buat dah

8mo ago

Semoga dipermudahkan urusan bersalin ibu & semoga semuanya berjalan lancar amin2 sama2 kita doa & tawakal #nervous hehe