Tips beranak sebelum due

Alhamdulillah dah cukup 38w. Kalau boleh nak beranak sebelum due sbb gdm dc. Dah try mcm2 petua dah 😂 tp semua tak jalan. Dah penat nak jogging, brisk walk, naik turun tangga, senaman kupu2 ,squat, jalan itik, tips siti jamumall, bersama suami, minum nyoq, makan nenas dah sebulan buat semua tp belum juga ada tanda². Happy sgt baby dlm ni. Ada yg nak tambah tips lagi tak? #firstbaby

1 Balas

sis dh 38w tpi still x kne besalin awal ye??sbb ad gdm kn...mcm sye ad gdm jgk..tpi doc bg tmpoh smpai 37w je,besalin sblom 38w..msuk 38w dh kne serah diri dh kt hosp😅😅..skrg sye dh 37w..still baby sronok lg dlm prut ni..😂😂..smoga dipermudhkn sgala urusan kite ye..

2y ago

Myb sbb gdm on diet kot doc bg sampai 40w ikut due. Tp tulah harapnya dapat la bersalin awal tanpa induce. Semoga dipermudahkan bersalin dan dikurangkan rasa sakit utk ibu jugak ye.