39 week masih xberanak

Due 28/9 masih santai baby xmo keluar mcm2 buat dah ni,jalan itik,squat,kupu2 ..jalan pusing 1 tasik pusing taman..baby masih sedap dlm perut..siapa sama mcm kita?? Nervous dah ni

10 Balas

Sama lah kita due saya pun 28/9 macam2 dah buat macam akak tapi tetap jak baby xnak keluar, tapi perut ni asik mengeras dan ngilu rasa cela2 peha, saya pun rasa nervous and tak sabar nak jumpa bby

sama lah saya pun , due 24/9..means today lah kan tapi still tak turun tanda..cuma gerakan baby makin kuat n kerap mengeras...esok pagi serah diri..moga mudah urusan kita semua utk melahirkan yaaa..🤍

7mo ago

Semoga dipermudahkan urusan pn juga..smge ibu & anak sihat😌

due saya semalam.. dan baby masih xnak keluar lagi.. risau 🥲.. contraction palsu pun memang tak rasa sampai ke harini .. 27.9 kena serah diri dah.. mcm2 buat dah

7mo ago

Semoga dipermudahkan urusan bersalin ibu & semoga semuanya berjalan lancar amin2 sama2 kita doa & tawakal #nervous hehe

saya pun due 27/9 ni bby masih xmo keluar, hari jumaat baru stat cuti kerja, risau sgt takot overdue sbb 1st time mom 🥹

7mo ago

alhamdulilah saya da selamat bersalin 24/9 haritu

sama due dgn sy,,baby seronok lagi😂😂dia suruh enjoy dulu berdua ,nnti dh bertiga tk cukup tido mlm..

7mo ago

bersabar lh kite hanya merancang😂 tapi anak boleh sedar pulak,kacau line ni🫣

samaa. sy due 27hb ni. tapi baby taknak turun. mak dia dah prepare cuti 2 minggu awal. rugiii😂

7mo ago

Semoga dipermudahkan urusan bersalin ibu & semoga semuanya berjalan lancar

sma lh sy due 29/9 baby mc asik dlm perut . cuma perut selalu mengeras je

7mo ago

samaaa,29/9 tk kluar lg..hrp2 la cpt kluar dn slmt🤲

Sama dgn saya. Due date 29/9 tapi baby masa seronok dalam perut ibu dia 💕

7mo ago

Semoga dipermudahkan urusan pn..sy ni mcm da kerap mgeras 5-10mnit hopefully da blh branak🤣😂

hum saya pon dh 39 week bby tak nak keluar lagi 🥺

7mo ago

Harap semua dipermudahkan semudah2nya amin

Sama la Kita tarikh due nya...nervous gak Ni.

7mo ago

Aamiin yra...🤲🤲🤲