Assalammualaikum mommies. Siapa due 20/11 ni? bole share tak ape yng korg dah prepare?🥰 TQ mommies

Due 20/11 kita geng!😊

13 Balas

due inshaaAllah 17/11 sama ngan kakak dia lahir 17/11/22. Baju majority pakai kakak dia punya , pampers NB da beli, jamu ada yg da beli ada yg belum. Maternity pad, disposable panties dah standby ada yg pakai lastyear pny masih ada. Basuh baju pun dah sbb xnak penat/kalut hujung2😆Kalau hospital bag baru prepare plastic labour room baby & going home. Sbb rasa mcm awal lagi tapi risau pula dah kerap rasa senggugut / buang air besar 😅

7mo ago

Mcm tu kita semua kena prepare awal xkalut org ckp🥰 sme lah saya dah prepare semua masok luagage dlm bonet kereta siap2. Anything terus fly ke hospitl je

Hiii mummy. Saya due 15/11/2023. Barang2 baby and ibu alhamdullilah dah lengkap. Beg hospital pun dah lengkap cuma nak double check and siap2 dah boleh letak dalam kereta. 😍

8mo ago

Betul🥰 saya pun bru letak beg luagage siap2 dlm kereta senang pape terus terbng🤣

Due 26/11, hujung mggu ni baru nak cari pampers sabun minyak semua. Baju-baju pakai yang abang dia punya je walaupun kali ni inshaAllah baby girl 🤣

sy due 17/11.brg bby xprepare lagi🤭🤭.. basuh pn belum lagi.pakai pn brg akk n abg dye je..jimat ckit.brg mummy pn sama xprepare lgi 😊😊

birthday sy tu 20/11 😁 due baby sy 16/11..x basuh x packing apa pon lg..ada jugak la barang baby n ibu yg x beli lg.

sama due.. dah prepare brg sikit2 just tambah2 je yg tk ckup lagi .next week baru plan nak prepare baju dalam bag😊

Semoga kita semua ini selamat melahirkan 🥰❤️ 🤲 normal . In shaa Allah kita semua berdoa bersama ya

Saya pula 13/11 smua barang dah beli tp xbasuh x packing lagi🤣 Nnt hujung bulan baru la basuh

15/11 . brg bby dh,brg momy lg blom. hehe. smoga kita smua dpermudhkn urusan

kita due NOV juga🥰🥰BRG BBY dh settle BRG Sy je Blum settle hehehe