Assalammualaikum mommies. Siapa due 20/11 ni? bole share tak ape yng korg dah prepare?🥰 TQ mommies

Due 20/11 kita geng!😊

13 Balas

due inshaaAllah 17/11 sama ngan kakak dia lahir 17/11/22. Baju majority pakai kakak dia punya , pampers NB da beli, jamu ada yg da beli ada yg belum. Maternity pad, disposable panties dah standby ada yg pakai lastyear pny masih ada. Basuh baju pun dah sbb xnak penat/kalut hujung2😆Kalau hospital bag baru prepare plastic labour room baby & going home. Sbb rasa mcm awal lagi tapi risau pula dah kerap rasa senggugut / buang air besar 😅

8mo ago

Mcm tu kita semua kena prepare awal xkalut org ckp🥰 sme lah saya dah prepare semua masok luagage dlm bonet kereta siap2. Anything terus fly ke hospitl je