Alhamdulillah baby da keluar 38 minggu...berat 3kg...due 16/9 lahir 7/9...

Due 16/9...lahir 7/9

7 Balas

Sy on ubat darah tinggi spjg mgandung sbb tu kena bsalin 38 mgu...38 mgu pun baby da berat 3kg...lau smpai 16/9 x tau berat brp😅...lps bsalin tekanan drh sy normal mcm biasa ..time mgndung ja mest drh tgi...ni ank no 4...semua ank simptom sm mcm ni....

due date kita sama skrg saya 38w 6d , masih tiada tandaa n selasa lepas p hospitl n kena seluk bru 1cm 😭 mcm mana nk cptkan tanda n pembukaan . dh banyak berjalan n bersenam

2y ago

masuk ubat 6/9 pagi tp bsalin 7/9 malam..perit jg rasa mnahan 2 hari...Alhamdulillah baby mo kluar scr normal...sy lmbt buka jalan...

Due kita sama. Tapi sy sampai skrg tak ada tanda. Risau and overthinking. Taknak la overdue hmm

wahh best nye . sy due 9.9 ni xde tanda ape2 pg.. kena serah diri la jawab nye

2y ago

Bila serah diri tu sis, sy pun mnggu ni kalau tak kena serah diri😵‍💫

Alhamdulillah tahniah. doakan sy juga ye. kalau boleh nak sebelum due,

2y ago

Semoga dpermudahkn semuanya

Alhamdulillah...baby apa?girl or boy?

2y ago

Tahniah.slmt berpantang.due kita sama 16hb tpi belum ada tanda lgi skrg ni 39minggu

alhamdulillah..selamat perpantang sis😘