Berat bb mommy bln 9

Baby mommy y lahir bulan 9..lahir brp kg n berat 2 bulan dah brp kg

29 Balas

Nohh chunky2 semua baby mommies 😁 seronok tgk Yg especially fully bf. Bb sy lahir 3.33 prolong jaundice turun sikit. Skrg dh 6 kilo nak kena tukar diaper size M gamaknya

5mo ago

Campur. Susu badan + Morinaga

Lahir - 3.38kg 2 bulan - 4.8kg Fully BF. Ikutkan naik je berat tapi nurse suruh naikkan lagi berat baby. Sbb supposely katanya 2 bulan berat baby kena 5kg😅😅

5mo ago

xpe sikit lg tu..caiyyok mommy 😁.smoge bb membesar dgn sht

lahir - 3.3kg 2 bulan - 5.3kg baby awal² fully BF but after 1 month and half terus mix sebab susu tak cukup dgn keperluan baby🤧🤧

5mo ago

alhamdulillah..xpe mane2 pun.asal terbaik utk bb

Lahir - 2.73kg ((hari ke 3, drop 2.46kg sebab jaundice)) 2 Bulan - 4.5kg Breastfeeding dan susu formula 😀

5mo ago

alhamdulillah..dah ok naik tu..semoga Allah bg kesihatan y baik selalu pd bb

Lahir - 2.8kg (3 hari lepas lahir turun 2.5kg) 2 bulan - 3.7kg Fully bf 😄

5mo ago

alhamdulillah..smge bb membesar dgn baik

tarikh lahir : 24/9 berat lahir : 3.40kg 2 bulan : 5.80kg fully bf

5mo ago

alhamdulillah.. semangat bb.. semoga bb sht sllu

baby girl berat lahir : 3.2kg berat checkup 24/11/23 : 5.1kg

Lahir - 2.95kg 2 bulan - 4.92kg Hari ni cukup 2 bulan 😊

6mo ago

alhamdulillah.. semoga membesar dgn sht☺️

lahir 2.54 kg 2 bulan 4.55kg fully formula

5mo ago

sis bg susu fm apa ? sy pn fully fm, tp berat anak x naik smpai sekilo pn . risau kena bebel dgn nurse next week ni .

Lahir - 2.89 kg 2 Bulan - 4.7 kg Fully bf

5mo ago

alhamdulillah..smga bb sht selalu