Alhamdulillah

Alhamdulillah baby da selamat dilahirkan, due 23/9/20.. baby lahir 19/9/20... It's a Girl, Sama dgn scan.. Ank kedua, Ank first lelaki.. Alhamdulillah dah dapat sepasang Syukur.. sy doakan mommy2 yg tengah menghitung Hari due dipermudahkan urusan semua...

Alhamdulillah
52 Balas

Alhamdulillah..... Tahniah saya tumpang gembira untuk puan selamat berpantang kawan sahabat teman saudara-mara tak kira anda ada berada dimana sekali pun tolong doakan saya ya mudah-mudahan dapat cahaya mata no.2 bukan apa saya teringin sangat mahu anak lagi ini baru tak baru jugak dapat anak pertama perempuan 11 bulan lebih mahu masuk 12 bulan tapi tak tahu saya boleh mengandung lagi ke tidak

tahniah sis.. selamat berpantang.. semoga urusan sy juga dipermudahkan.. xlama juga dh ni.. scan bby girl, hrp kluar pon baby girl jgk la..aamiin

4y ago

hehe Aamiin... In Syaa Allah, baby girl tu huhu

Tahniah mommy.. air susu badan sis ok tak? klu drop sy blh bantu..Hanya consume ORGANIC MILKBOOSTER ADVANCE air susu akn meriah..❤❤

wah bestnya.. sy masih menunggu tanda tp blm ada lagi, 30hb kena serah diri, harap2 sy bersalin sblm due. Tahniah sis.. selamat Berpantang

3y ago

tahniah sis selamat berpantang

tahniah . best dapat sepasang semogaa saya pun dapat sepasang anak sulungg lelaki second baby ni harap dapat girl hihi

Alhamdulillah tahniah puan. Semoga membesar menjadi penyeri hidup dan penambah saham akhirat ibu ayahnya amin💕

4y ago

Terima kasih juga sudi berkongsi moment moment indah indah hidup puan bersama kami💕

Tahniah sis.. Doakan sy pun dikurniakan baby girl kalini yee.. Aamiin Aamiin Aamiin🤲❤️

4y ago

In Syaa Allah, Aamiin... 😊

Alhamdulilah ...tahniah ..slmat berpantang ..mudah2n sya pun dpt second baby nti gugurl ..☺

Tahniah sis 😊 sy pun scan baby girls Harap2 keluar baby girl juga sbb yg sulung baby boy🤭

4y ago

Amin. Tq sis😊

Alhamdulillah, tahniah sis. Selamat berpantang 👏🏻👏🏻👏🏻