Hi,nak tanya mna lar dpt bantu kurangkan risau wlupn skrng ni sa think positive jak spya baby x terjangkit. Minggu ke 25 sya p scan perut kat private n

Dr kata kepala baby da besar sikit. So dia tulis surat refer hntr kat specialist p cek sekali pg nak kepastian. Dr tulis dlm surat refer dilated lateral ventricle bahagian kepala. Da jumpa Dr kat Kk dia ckp jan risau x da pa2 tapi skrng tunggu appt kat specialist. Ble share pengalaman ibu2 kat sni. Tq

2 Balas

klau awk fikir risau... baik awk cuba scan dekat klinik swasta pulak... awk ckp laaa saje nk tngok perkembangan baby.. tngok ape yg doc tu ckp... sye mcm tu juga hari tu.. tahu2 okay jee sebenanye ..😂

1y ago

Hi, macam mana ya keadaan anak awk? Okay x?

Hi awk. Nak tanya, macam mana ya baby awk? Sebab sy pun lebih dari 1.0cm. So doc buat surat refer ke specialist