Air ketuban lbh

Assalam...sy nk tnya da x mommy² kat dlm nie da msalah msa hamil air ketuban lbh..rini checkup scan kat kk doc bgtaw sy air ketuban lbh(21weeks)so nnti kne refer pakar..klau da share yer..rsau laa..hope nothing serious ?

1 Balas

Wasalam. I pregnant haritu pun air ketuban banyak. Doctor check condition baby okay je. So tkda problem. I pun kerap monitor condition baby lepas tu. Dia okay as long as baby okay. 😊

4y ago

Aminnn..tq sis😊