Assalammualaikum moms2...nak tnya ada x situasi mcm Sya Dr awl pregnant Smpai msuk 13 week BP x turn

Doktor dh strt bgi ubat kurgkn fostat n cairkan darah but Smpai skrg BP msh x turn...moms2 ada tips x

1 Balas

High BP ni agak serious Puan. Kene jumpa doctor? Berapa BP nya? Doctor aware tak pasal ni? selalunya dorang akan start ubat BP yang safe utk pregnancy. and maybe puan banyakkan rehat, tenangkan minda, jangan stress