Keguguran pada 8 week

Hai sya gugur pada week 7 plus almost 8 weeks. But darah turn bnyak sehari je, the next day sikit n next2 almost kering x smpai 3 hari. Sepatutnya keguguran bnyak kluar drah kan? ke sbab sya gugurl awal pregnancy. Normal ke? #mommybuntu #advicepls #pregnancy

2 Balas

insyaAllah normal je akk, hari tu sy before miscarriage almost two months bleeding dari spoting ke fresh blood.. last sekali gugur. waktu keluar tu pun, darah tak lebat mana pun. and tak sedar pun.. benda tu yang gugur.. maybe because 1 bulan lebih pendarahan.. jadi waktu dia gugur sendiri tak bleeding banyak pun..

bulan 4 baru ni saya gugur jugak. 8w lebih. darah fresh cuma penuh pad je. tapi terus gi klinik. hari tu 1 pad je. mandi petang sampai esok pagi xkluar stitik pon darah. tp dr cek kantung dah x cantik. sebab darah saya x turun sdiri, kena cuci. dah pergi hspital belom?

4y ago

dah pergi, cuci pun dah. Lps cuci tu jela, kluar bnyak satu pad penuh, esoknya tu drh mcm nak kering. normal kan? risau pulak😁 Cuci hari khamis hri tu, skrg drh da kering. Doc ckp 2 minggu je jaga pantang sama, n mkn bole da mcm biasa?