high bp

Haii mommies ... Ada x yg prnah alami mslah high bp msa pregnant?? Dah 30week tiba² doc ckap ada problem bp... Tetiba naik... Nsib baik trus g klinik... Dh 3 kali msuk wad... Ada apa² tips x untuk mslah high bp??...

2 Balas

biasa lah tu kadang dah ujung2 nak bsalin darah kadang naik.kita penat tak cukup rehat tido mlm tak lena dgn perut menboyot..mcm sya dari awal ngandung dari naik terus on ubat smp nak bsalin lepas bsalin dah tak mkn ubat..kena banyak rest

sy nadi tggi.biasa la 1st preggy