darah tinggi

hai momy semua...nak tanya,sesiapa ada pngalaman bp tinggi x...sblum prgnt mmg xde darah tinggi pon...skrg dh masuk 28w trus ada darah tinggi....makan dah jaga,epal hijau sehari 2 bijik...tapi still tinggi jugak...sesiapa ada tips x untuk rendahkn bp...??

2 Balas

Banyakkan rehat dan jgn banyak fikir... Sentiasa tenang dan hppy

5y ago

banyak rehat dah sis...tapi xtahu laa knapa bp xmau turun jugk...susah btoii nk drop bp

Tinggi tu brape bacaan bp?

5y ago

Alhamdulillah xde ape la tu.. Amin2 semoga kite same2 dipermudahkn bersalin nanti 🤗