still lagi ada keputihan

Doktor dah bagi ubat.. tapi keputihan still juga ada.. ??

2 Balas

bole amal kn mkn yogurt asli sis . mkn setiap ari 2kali sehari . beli yg jenis kecik2 tu . bkn yg besa . sbb yogurt ni ad bakteria baik klau da bkk lebih bgos d abis kn jgn simpn lg dlm peti . sbb akn ilang bakteria baik tu jika dh d buka . lps tu xbole mkn mknn seprti coklat . kek2 paling xbole dn juga roti yg ad cream2 tu . sbb ad bahan yg aktif kn kulat xbaik pd kemaluan . keputihan tu mmg xilang sis tpi bole mengurg kn jngkitan kulat yg mmbhaye kn janin n mommy .

5y ago

Yogurt yg asli ke sis.. okay sis thank you sis.. nanti saya cuba makan yogurt tu sis.. kadang risau juga.. keputihan ni ada effect papa baby dlm kandungan tak? Ataupun effect masa nak bersalin nanti?

Bykkanbminum air and check makanan yg dimakan

5y ago

Cuba check kat klinik sis. Dia akan bg advice. Cuma jgn pki pencuci wnita mcm tue je tau takut makin truk keputihan