keputihan

Hye mommies semua, ade tak yg pernah mengalami masalah keputihan sampai gatal.. Dah dapat ubat klinik, tapi still tak baik jgk.. Ade cdgn lain tak ubat apa yg sesuai

1 Balas

Sy pakai jamu susuk dara (masker vagina). Walaupun fungsi sbg perapat tp sy pakai ni kalau keputihan sy banyak. Sbb sy ada masa keputihan berbau. Bila start keputihan, sy pakao. Mmg sy stanby. Berkesan dgn sy. Lepas dh hilang keputihan, lama jugak nak jd semula lepas pakai ni 😊